top of page
Wonder-Tree1.jpg

Wonder Tree

wondertreepaginaHoofdfotokleiner.jpg

Onze compacte fruitboom met plukgarantie is een innovatieve boom waarmee een grote stap gezet richting een super compacte fruitboom. Al op jonge leeftijd geven de bomen gegarandeerd lekkere én super gezonde vruchten. Een grote tuin is echt niet meer nodig, deze Wonder Tree past in iedere kleinere tuin en kan zelfs in een grote pot op balkon of terras.De Wonder Tree heeft weinig onderhoud nodig en is daardoor een echte ‘gemaksboom’. Het assortiment bestaat uit een selectie van alleen de allerbeste appel-, peren-, pruimen- en kersenrassen. 

Klik hier voor het gehele assortiment van de Wonder Trees

Fruitkwekenisleuk_edited.png

Zelf fruit kweken is leuk!

Geniet u ook zo van fruit? Lekkere smoothies en sappen, heerlijke taarten en desserts, smaakvolle jams en sauzen, frisse salades en fruitige wijnen. Wij noemen fruit dan ook niet voor niets het lekkerste eten én drinken. En wat is er nu leuker dan dat de basis voor al dit lekkers uit uw eigen tuin komt?

blababla.jpg

Zelf fruit kweken is makkelijk!

Er zijn allerlei soorten fruitbomen en fruitplanten te koop die geschikt zijn om fruit te kweken in uw eigen tuin. Van een fruitboom heeft u dubbel plezier: prachtige bloesem in het voorjaar en in het najaar geniet u van heerlijk vers fruit. 

Fruitbomen

Amandelverkleind.jpg

Al onze fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. Alle soorten fruitbomen zijn verkrijgbaar in laagstam/struikvorm. Tevens is een aantal soorten verkrijgbaar als laagstam, leivorm, halfstam, hoogstam en patioboom. Daarnaast hebben we nog enkele bomen in zuilvorm en dwergvorm. Denk bij deze bomen ook eens aan de bijzondere Amandelboom, waarvan wij zowel Robijn als Dwergamandel hebben!

Klik hier voor ons gehele assortiment van de fruitbomen!

Fruitplanten

FruitplantVerkleind.jpg

Bijna alle soorten fruitplanten zijn verkrijgbaar in een vierkante 2-literpot, potmaat 11 cm. Daarnaast is een aantal soorten verkrijgbaar in een 5-literpot, potmaat 18 cm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor ons gehele assortiment van de fruitplanten!

Familieboom

familie tree met tekstkopie.jpg

Wordt verwend door deze heerlijke fruitboom die wel 5 verschillende appels groeit! Aan deze leuke familieboom vindt u de appels James Grieve, Elstar , Golden Delicious, Jonagold en Summerred. De boom is zelfbestuivend en heeft dus geen andere bomen nodig om vruchten te kunnen groeien. Hierdoor kan de boom ook goed in kleinere tuinen groeien. De vruchten groeien het best wanneer de boom op een zonnige standplaats staat in een vruchtbare, goed zuurstof doorlatende grond.

Kiwi Huwelijk

kiwihuwelijk12123VERKLEIND2.jpg

Deze mannelijke en vrouwelijke plant zijn knus bij elkaar in een pot gezet en tot een Kiwi-Huwelijk gedoopt! De jonge frisgroene blaadjes zijn met een subtiele rode beharing bekleed en staan op rode steeltjes. Een meesterlijke compositie! Innig verstrengeld stuwen zij hun liefde tot grote hoogte. Zo maken ze elkaar in uw tuin het hof en na enkele jaren plukt u er de vruchten van! Heerlijke sappige vruchten, boordevol vitamine C en andere gezondheden.

Fruit Kwartet

Fruitkwartet juistevergrootIkzelf.jpg

Een unieke, zelfbestuivende plant waarbij u kunt genieten van vier soorten fruit.

Rode bes:  Draagt op zowel 1 als 2 jarig hout. Knip in de winter de te oude takken weg                     (niet als het vriest).
Kruisbes:    Draagt op 1 jarig hout. Na de oogst de oude takken wegknippen tot 10                           cm boven de grond.
Braam:       Draagt op 2 jarig hout. Na de oogst de takken waar de vruchten aan                                 hebben gezeten volledig wegsnoeien.
Framboos: Knip iedere leeg geplukte tak weg om tweemaal                                                                    per jaar te kunnen oogsten.


Qua bemesting houden deze planten van een humusrijke grond. Jaarlijks organische meststof toedienen. Plantdelen niet geschikt voor consumptie.

bottom of page